Kerhosta

GoldWing Club Finland ry on Honda Gold Wing mallikerho.

Kerho on perustettu 12. maaliskuuta 1982 ja toiminut vireästi. Kerho rekisteröitiin 11.syyskuuta 1993. Kerhon tarkoituksena on edistää ja ylläpitää Honda Gold Wing moottoripyöräilijöiden ajoharrastusta, koota moottoripyöräilijät yhteisen harrastuksen pariin ja tehdä yhteistyötä GWEF:n ja muiden Euroopan kerhojen kanssa.

 

Tapaamisia ja kokoontumisajoja

 

Jäsenillä on vakituiset tapaamiset keväällä, kesällä ja syksyllä.

Kansainväliset tapaamisemme ovat korkeasti arvostettuja ja ulkomaisten osallistujien määrä on nousussa koko ajan. Kerho järjestää pienempiä tapaamisia ympäri vuoden. Kerholla on myös lehti, joka ilmestyy kolmasti vuodessa. Meillä on Suomessa 812 jäsentä, joista suuri osa suomalaisia Gold Wingin omistajista. Keski-ikä on noin 59 vuotta. Koko Euroopassa, on noin 19.000 jäsentä 22. maasta. Katto-organisaatio on GWEF (Gold Wing European Federation).

 

Tarjoamme jäsenillemme

 

  • koulutustoimintaa
  • valmennus- ja harjoitustoimintaa
  • nuorisotoimintaa
  • tietoa moottoripyöräilymatkailusta
  • tietoa Euroopan muiden kerhojen toiminnasta, kuten kokoontumisajoista
  • tiedotus- ja suhdetoiminta
  • valistus ja kasvatustoiminta 

 

 

Kunniapuheenjohtajaksi ja -jäseneksi voidaan hallituksen esityksestä kerhon kokouksen päätöksellä kutsua henkilö/henkilöt, jotka ovat erittäin huomattavasti edistäneet kerhon toimintaa. Kunniajäsenyys on elinikäinen.

Kerhosta voidaan erottaa jäsen, joka: -laiminlyö jäsenmaksunsa suorittamisen -toimii kerhon sääntöjen vastaisesti tai -rikkoo lakeja ja toimii kerhon tarkoitusperien vastaisesti.

 

Liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet päätetään kerhon vuosikokouksessa.

Kerhon tilivuosi alkaa 1.tammikuuta  ja loppuu 31.joulukuuta. Tilit on hallituksen toimesta päätettävä ja jätettävä tilintarkastajien tarkastettavaksi viimeistään 28. päivänä helmikuuta ja tilintarkastajien tulee palauttaa ne lausuntoineen hallitukselle viimeistään seuraavan huhtikuun 1.päivänä.Omien toimintasääntöjen lisäksi noudatetaan voimassaolevia yhdistyslain määräyksiä.

Jäsenistö:

(päivitetty 30.11.2020)

Jäseniä yhteensä: 812

 

Varsinaisia jäseniä: 597

Perhejäseniä: 163

Kunniajäseniä: 2

Vapaajäseniä: 49