GoldWing Club Finlandin kerhotiedote 1/2016

Hyvää alkanutta vuotta 2016 arvoisat kerhon jäsenet.

 

 

UUSIA TIEDOTUSKANAVIA

 

Kerhon nettisivut kehittyvät jatkuvasti ja alati lisääntyvän tiedotustarpeen vuoksi kehitämme myös muita kanavia. Ensimmäinen on tämä varsinaisten kerholehtien väliaikoina ilmestyvä...

 

...niin, mikä tämän nimeksi nyt sitten vakiintuukaan – nettibulletiini?

 

Jäsenistölle lähetään myös sähköpostitse kiireellisempiä ja ajankohtaisia asioita koskevia tiedotuksia ja muistutuksia. Myös kerhon virallisilla facebook -sivuilla ilmoitetaan tapahtumista.

 

Uusi päätoimittaja kaipaa jäsenistön kirjoituksia, kuvia, kokemuksia, ideoita sekä tähän bulletiiniin että itse lehdessä julkaistavaksi. Tehdään lehdestä ja tiedotuksesta itsemme näköinen osallistumalla kaikki sen tekemiseen. 

 

Kevättä odotellen 

puheenjohtaja

Ila Koskinen


Kevät on jo kivasti tullut ja viimeistään Moottoripyörämessuilla se kaiho taas tuli päästä tien päälle kohti uusia seikkailuja. Muistettavaa tässä kohtaa on tietenkin ilmoittautuminen kaikkiin loistaviin tapahtumiin. Kerhon nettisivuilla kalenterista löydät kätevästi tulevien treffien ja ajeluiden aikataulut sekä ilmoittautumisen ohjeet aikatauluineen. 

 

Tässä kooste kevään ja kesän jutuista, ettei vaan pääse mikään livahtamaan käsistä. Kesä on pian, ja se pitää suunnitella niin, että pääsee kaikkiin kokkareihin !

Kesän päätapahtumaa ei voi jättää väliin. Järjestelyt huimassa vauhdissa, Ilan terveisiä tässä järjestelytoimikunnan kohtaamista haasteista: 

 

Turvallista kevättä 

 

Turva-asiat ovat olleet laajalti esillä ihan kaikkialla viime aikoina. Kovin tuntuisi olevan turvatonta, meillä, muualla ja varsinkin maailmalla. Karkulaiset etsivät turvapaikkaa, turvapaikat ovat osoittautuneet turvattomiksi ja niin edelleen, kyllähän kaikki tiedotusvälineitä seuraavat tämän tietävät.

 

Kesän kansainvälisten treffien järjestelyporukka on saanut (lisää) harmaita hiuksia turvallisuusasioista. Turvallisuutta ylläpitävät viranomaiset vaativat erittäin korkeaa turvallisuustasoa, kuluja ja keinoja kaihtamatta. 

 

Mitä jos treffeillemme ilmestyy vaikkapa kilpailevan mp-kerhon edustajia? Siis keitä? Halvatun Papatko? Tarjotaan heille pullaa ja mehua, turvallisuusuhan väistymistä odotellessa. Viranomaisille koitettiin selittää, ettemme kilpaile ylipäätään lainkaan, paitsi nyt hidasajossa. Suurin turvallisuusuhka lajissa on yleisön pitkästyminen kuoliaaksi. Tätä tilannetta varten kerholle hankitaan defibrillaattori eli apustartti pumppuja varten. 

 

- Saammeko pidettyä Loviisan treffeille mielenosoitusta ihan varmasti suunnittelevan nuorison kurissa ja herrain nuhteessa? 

- Kyllä, hänelle on ostettu lippu Linnanmäelle treffien ajaksi.

 

Turvapäällikkömme Simo turvautui massiivisten järjestelyiden uuvuttamana pakenemaan Bangkokiin tutkimaan sikäläistä turvallisuustilannetta. Tuleeko takaisin – aika näyttää.

 

Turvaterveisin

Ila


Onhan jäsenmaksusi hoidettu tälle vuodelle? Kortit ovat tulossa jo. Ota yhteys jäsensihteeriin Mikkoon, jos epäselvyyksiä. Hoidathan myös sähköpostiosoitteesi ajantasalle jäsenrekisteriin ja voit sitten saada tiedotteita halutessasi sähköpostisiisi.

Vuoden Ensimmäinen kerholehti

Tässä uusi päätoimittajanne Niina, pienesti haaveillen kesästä.
Tässä uusi päätoimittajanne Niina, pienesti haaveillen kesästä.

Ensimmäinen numero ilmestyy huhtikuussa, joten nyt voi lähetellä osoitteella paatoimittaja@gwcf.fi

jutun juuria ja ajatuksia. Loistavia kuvia otetaan myös vastaan, ja lisäksi huomioi, että on mahdollista että kuvia käytetään näissä kerhon julkaisuissa. Muutama mukava juttu on jo luvassa, odotan kuiten-

kin että viime kesän reissuistanne saamme lehteen mukavaa luettavaa. Jos kirjoittaminen tuntuu hankalalta, laitapa viestiä minulle, niin tehdään yhdessä puhelimitse tarina julkaisukuntoon. 

 

 

 

Tässä ensimmäistä tiedotetta, keksitään sille osuva nimi ja kertokaa mitä haluaisitte tässä bulletiinissa olevan.


GWEFin kansainväliset treffit 2016 löydät

TÄÄLTÄ!